に‐しん【二伸】
に‐しん【二審】
に‐しん【二心/弐心】
に‐しん【二神】
に‐しん【二親】
にしん【×鰊/×鯡】
にしん
食品名(100g当たり) | 廃棄率(%) | エネルギー(kcal) | 水分(g) | たんぱく質(g) | 脂質(g) | 炭水化物(g) | 灰分(g) |
魚介類-魚介類/にしん/生 | |||||||
魚介類-魚介類/にしん/身欠きにしん | |||||||
魚介類-魚介類/にしん/開き干し | |||||||
魚介類-魚介類/にしん/くん製 | |||||||
魚介類-魚介類/にしん/かずのこ/生 | |||||||
魚介類-魚介類/にしん/かずのこ/乾 | |||||||
魚介類-魚介類/にしん/かずのこ/塩蔵、水戻し |
ニシン
にしん
鯡
鰊
鰜
※ご利用のPCやブラウザにより、漢字が正常に表示されない場合がございます。
Copyright © KANJIDIC2 - the property of the Electronic Dictionary Research and Development Group(EDRDG), used in conformance with the Group's licence. Copyright © 1991-2010 Unicode, Inc. All rights reserved. Stroke Order Diagrams(SODs) licensed from © Kanji Cafe.
「にしん」の例文・使い方・用例・文例
にしんと同じ種類の言葉
- にしんのページへのリンク