ペパロニ
出典: フリー百科事典『ウィキペディア(Wikipedia)』 (2024/05/03 13:17 UTC 版)
ペパロニ (Pepperoni) は、アメリカ風のサラミの一種。豚肉と牛肉を混ぜ、パプリカやその他のチリペッパーで味付けし、乾燥熟成して作る[1][2]。
- ^ a b “Pepperoni is Raw Meat?”. HOW FOOD WORKS.com (2009年2月). 2017年6月7日閲覧。
- ^ a b c d e Moskin, Julia (2011年2月1日). “Pepperoni: America's Favorite Topping”. The New York Times 2013年4月22日閲覧。
- ^ a b “America's Most Popular Pizza Toppings”. Huffington Post. (2011年10月5日) 2013年4月22日閲覧. "According to a survey done by Technomic’s MenuMonitor from July to September 2011 based on 235 different pizza places in America pepperoni and plain cheese were the #1 and #2 most popular pizzas ordered."
- ^ “Salumi tipici italiani: Salsiccia - Salsiccia Napoletano - Salsiccia Siena - Salsiccia Toscana”. Agraria.org (2016-00-04). 2019年12月20日閲覧。
- ^ “Soppressata calabrese”. Ricette di Calabria (2016-00-04). 2013年4月22日閲覧。
- ^ Food Standards and Labelling Policy Book, USDA, pp. 133–134.
- ^ “A Recipe to Make Authentic Homemade Pepperoni”. The Spruce. 2017年12月12日閲覧。
- ^ “Pizza Palates Changing”. Convenience Store Decisions. (2009年6月1日) 2013年4月25日閲覧。[リンク切れ]
- ^ “The Food Lab: Why Does Pepperoni Curl?” (英語). Serious Eats (2012年12月). 2013年4月22日閲覧。
- ^ Edge, John T. (2009年9月29日). “United Tastes - Pepperoni Rolls, a Piece of West Virginia Culinary History: Fast Food Even Before Fast Food”. The New York Times (New York, NY): Style Section: Dining & Wine 2010年11月3日閲覧。
- ^ “Nova Scotia Food Profiles: Pepperoni”. Eat This Town (2016年2月1日). 2018年1月7日閲覧。
- ^ “You Must Try: Delicious Deep Fried Pepperoni in Halifax, Nova Scotia”. Travel Mindset (2013年4月2日). 2018年1月7日閲覧。
「ペパロニ」の例文・使い方・用例・文例
- ペパロニのページへのリンク