小豆餡
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小豆餡 | |
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別名 | あんこ |
種類 | 餡 |
地域 | 東アジア |
主な材料 |
- ^ Shurtleff, William; Aoyagi, Akiko (2013). History of Tofu and Tofu Products (965 CE to 2013). Soyinfo Center. pp. 339. ISBN 978-1928914556
- ^ Mishan, Ligaya (2013年10月17日). “Hungry City: Shalom Japan in Williamsburg, Brooklyn”. The New York Times 2017年2月27日閲覧。
- ^ a b (朝鮮語) Korean Society of Food Science and Technology (2008). “geopipat [dehulled red bean]”. Encyclopedia of food science and technology. Seoul: Kwangil publishing. ISBN 9788986752106 2017年2月25日閲覧。
- ^ a b (朝鮮語) “거피-팥 (去皮-)”. Standard Korean Language Dictionary. National Institute of Korean Language. 2017年2月25日時点のオリジナルよりアーカイブ。2017年2月25日閲覧。
- ^ (朝鮮語) “거피01 (去皮)”. Standard Korean Language Dictionary. National Institute of Korean Language. 2017年2月26日時点のオリジナルよりアーカイブ。2017年2月25日閲覧。
- ^ “Homemade Sweet Red (Azuki) Bean Paste, Chunky and Smooth”. tastehongkong.com (2012年4月11日). 2013年12月11日閲覧。[リンク切れ]
「小豆餡」の続きの解説一覧
- 1 小豆餡とは
- 2 小豆餡の概要
- 3 語源
- 4 種類
- 5 小豆餡を使う食品
- 6 関連項目
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