コルビーチーズ
出典: フリー百科事典『ウィキペディア(Wikipedia)』 (2021/11/16 00:55 UTC 版)
コルビーチーズ(Colby cheese)は、牛乳から造られるセミハードタイプのチーズ。もともとコルビーチェダー(Colby Cheddar)と呼ばれ、アメリカ合衆国が原産地である。
- ^ History: The Home of Colby Cheese Archived 2007-03-22 at the Wayback Machine.
- ^ “Dairy Good: Home”. 2017年2月2日閲覧。
- ^ a b Frank Kosikowski; Vikram V Mistry. Cheese and Fermented Milk Foods. 3rd ed, Westport, Conn.: Author, 1997.
- ^ Colby cheese at Wisconsin FFA
- ^ a b Colby cheese at truestarhealth.com Archived 2007-01-01 at the Wayback Machine.
- ^ Ehler, James T.. “Longhorn Cheese : Food Facts & Trivia”. 2017年2月2日閲覧。
- ^ Wisconsin Cheese: Colby-Monterey Jack. Wisconsin Milk Marketing Board.
- ^ “Twelfth Annual Nohl Fellowship Exhibition Opens at INOVA, October 9”. 2017年2月2日閲覧。
- 1 コルビーチーズとは
- 2 コルビーチーズの概要
- 3 外部リンク
- コルビーチーズのページへのリンク