Adaptation of yeast Saccharomyces cerevisiae to grape-skin environment
HANDLE
オープンアクセス
-
- 渡辺, 大輔
- Laboratory of Basic and Applied Molecular Biotechnology, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University; Laboratory of Applied Stress Microbiology, Division of Biological Science, Graduate School of Science and Technology, Nara Institute of Science and Technology
-
- 橋本, 渉
- Laboratory of Basic and Applied Molecular Biotechnology, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University
抄録
ワイン酵母が自発的にブドウを発酵するための条件を解明 --ワイン誕生の謎に迫る発見--. 京都大学プレスリリース. 2023-06-21.
収録刊行物
-
- Scientific Reports
-
Scientific Reports 13 2023-06-20
Springer Nature
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1050015100311485696
-
- ISSN
- 20452322
-
- HANDLE
- 2433/283428
-
- 本文言語コード
- en
-
- 資料種別
- journal article
-
- データソース種別
-
- IRDB