3F Superliga -U21-landshold vandt turnering med kun én scoring
2006-01-26 09:43:47

U21-landshold vandt turnering med kun én scoring

En enkelt scoring rakte til turneringssejr for Danmarks U21-landshold i en miniturnering imod to chilenske klubhold onsdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter to nederlag i træk til Chiles U21-landshold stod de danske talenter i går aftes over for to chilenske klubhold i en miniturnering, hvor der blev spillet to kampe à 45 minutters varighed i går aftes.

Danskerne spillede 0-0 i sine første 45 minutter imod klubben Audax Italiano, der sluttede fjerdesidst i den bedste chilenske række i sidste sæson.

Kampen måtte herefter afgøres på tre straffespark, hvor såvel Morten Rasmussen som Jakob Poulsen og Michael Jakobsen scorede sikkert. Der betød, at Jesper Hansens straffesparkredning afgjorde kampen til de rød/hvides fordel – en fin debut til FCN/Ølstykke-keeperen.

Straffesparkssejren gav adgang til en finale imod sidste sæsons nummer otte i Chile Union Espanola.
Den kamp blev afgjort efter fem minutters spil, da Morten Duncan Rasmussen erobrede bolden i chilenernes forsvarszone, rundende modstandernes keeper og scorede kampens eneste mål.

Union Espanola vandt mesterskabet i Chile så sent som i juli sidste år (Chile spiller som mange andre sydamerikanske lande med to turneringer om året; Apertura – som spilles i foråret - og Clausura – som foregår om efteråret).
Så de danske talenter fik god modstand i kampen, som de dog godt kunne have vundet større.

Mini-turneringen var Danmarks sidste kampe under træningslejren.
I dag er der restitutionstræning for det meste af truppen – dog undtaget AaB-spillerne Simon Bræmer, Rasmus Würtz, Jeppe Curth, Michael Jakobsen og Jacob Sørensen, der flyver tilbage over Atlanten for at drage i træningslejr Tyrkiet med deres klub.