For anden testkamp i træk er der udsolgt, når Herrelandsholdet lørdag aften møder Norge på Brøndby Stadion. Det er den sidste kamp, inden spillerne rejser til EM-slutrunden i Tyskland.

Sarah Dyrehauge er Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga 2023/2024

Kollegaerne i Gjensidige Kvindeliga har valgt AGF-anfører Sarah Dyrehauge som Årets Profil. Prisen uddeles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen.

Læs nyheden
Det danske U21-landshold får uafgjort mod Norge

Det danske U21-landshold spillede torsdag testkamp mod Norge, hvor William Osula stod for de to danske scoringer i første halvleg, mens Isak Jensen udlignede en norsk føring i 2. halvleg. Kampen sluttede dermed uafgjort 3-3.

Læs nyheden
Eriksen-perle sikrer dansk sejr i naboopgør

Der var fyldt helt op på lægterne, da Danmark tog imod Sverige i Parken. Højbjerg og Eriksen sørgede for en dansk 2-1 sejr i naboopgøret.

Læs nyheden
Jon Dahl Tomasson indlemmet i Fodboldens Hall of Fame

Af: DBU

Med sine 52 landsholdsmål er Jon Dahl Tomasson, sammen med Poul ”Tist” Nielsen, den mest scorende nogensinde på det danske Herrelandshold. Nu er han også en del af Fodboldens Hall of Fame.

Læs nyheden
Millioner til dommerområdet

Af: Peter Otto Vest Hansen, DBU Bredde kommunikation

Hvert år investerer DBU og lokalunionerne millioner i rekruttering, fastholdelse og udvikling af dommerne. I 2023 var beløbet 4,1 millioner kroner og de kommende år øges investeringen betragteligt gennem en ny tværgående handleplan.

Læs nyheden
Verdensmestrene dukker Danmark i overtiden

Af: DBU

Kvindelandsholdet imponerede mod Spanien, men trods en 2-0-føring i anden halvleg måtte danskerne se sig slået med 3-2 på Tenerife

Læs nyheden
Udsolgt til EM-testkampen mod Sverige

Af: DBU

Det bliver for fulde huse, når Danmark spiller testkamp på Grundlovsdag i Parken mod Sverige. På kort tid er de sidste billetter blevet revet væk af danskerne, og til kampen mod Norge på lørdag er der kun få billetter tilbage.