書誌事項
- タイトル別名
-
- Quality and palatability of bread made of rye produced in Hokkaido : I. Effects of the mixed rate between rye and wheat unpolished flour on quality and palatability of rye bread
- ホッカイドウサン ライムギ オ シヨウ シタ パン ノ セイジョウ ト シコウセイ : ダイ1ポウ ライムギ ゼンリュウフン ノ ハイゴウ ワリアイ ガ ライムギ パン ノ セイジョウ ト シコウセイ ニ オヨボス エイキョウ
この論文をさがす
抄録
Bulletin
収録刊行物
-
- 酪農学園大学紀要. 自然科学編
-
酪農学園大学紀要. 自然科学編 36 (2), 241-249, 2012-04
酪農学園大学
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1050845763721777280
-
- NII論文ID
- 110008923153
-
- NII書誌ID
- AN00247860
-
- HANDLE
- 10659/2533
-
- 本文言語コード
- ja
-
- 資料種別
- departmental bulletin paper
-
- データソース種別
-
- IRDB
- CiNii Articles