ビシアニン
分子式: | C19H25NO10 |
その他の名称: | (R)-α-[(6-O-α-L-Arabinopyranosyl-β-D-glucopyranosyl)oxy]benzeneacetonitrile、ビシアニン、Vicianin、(αR)-α-(6-O-α-L-Arabinopyranosyl-β-D-glucopyranosyloxy)benzeneacetonitrile、(R)-Vicianin、(R)-ビシアニン |
体系名: | (R)-α-[(6-O-α-L-アラビノピラノシル-β-D-グルコピラノシル)オキシ]ベンゼンアセトニトリル、(αR)-α-(6-O-α-L-アラビノピラノシル-β-D-グルコピラノシルオキシ)ベンゼンアセトニトリル |
ビシアニン
出典: フリー百科事典『ウィキペディア(Wikipedia)』 (2021/02/17 07:30 UTC 版)
- ^ Vicianin Hydrolase is a Novel Cyanogenic s-Glycosidase Specific to s-Vicianoside (6-O--L-Arabinopyranosyl-s-D-Glucopyranoside) in Seeds of Vicia angustifolia. Young Ock Ahn1, Hiromichi Saino, Masaharu Mizutani, Bun-ichi Shimizu and Kanzo Sakata, Plant and Cell Physiology 2007 48(7):938-947; doi:10.1093/pcp/pcm065
- ^ Food colorants: Anthocyanins. F.J. Francis and Pericles C. Markakis, Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1989, Volume 28, Issue 4, pages 273-314, doi:10.1080/10408398909527503
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